Replay ass

replay_carolineroxy6 replay_carolineroxy2 replay_carolineroxy4 replay_carolineroxy3 replay_carolineroxy5 replay_carolineroxy1Jeans Replay / Shoes Acne Pistols HERE / Jacket Elvine HERE / Top Imso HERE / Belt Hunkydory HERE

Vinnare: Isabella, kolla din mail! 🙂
God morgon måndag! Idag ska jag iväg och vara med i ett tv-program som sänds i höst, galet kul! Därefter ska jag ta tåget ner till Göteborg och vara med på ett event både ikväll och imorgon ihop med MQ eftersom att dem säljer mina jackor där, ska bo på posthotellet och även hinna med att strosa runt lite i Göteborg (läs: springa in på Liseberg och åka Helix(!!) , så mysig stad och som jag saknar den! XX


Woopiie, då kör vi andra tävlingen och vinnaren dras redan imorgon! Denna gång kan ni vinna ett par jeans till ett värde av: 1500:- från Replay. Ni är med och tävlar genom att kommentera er mailadress i detta inlägg, lycka till! 


Good morning monday! Today I will be in a shooting for a TV show that will be on TV this autumn, so fun! After that I’ll catch the train to Gothenburg to host an event both this evening and tomorrow together with the MQ store that are selling my jackets, I will stay at the Post hotel and try to walk around in the beautiful city that I miss so much! XX

 

 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *