GLOW

makeup makeup1

1. Bronzer HERE 2. Blush HERE 3. Eyeline ‘the curve’ HERE 4. Angel Veil Primer HERE 5. Lipgloss Makeupstore 6. Lipstick HERE 7. Powder brush HERE

 

Har fått en hel del frågor av er angående smink och när det gäller smink så älskar jag att hålla det enkelt och fräscht! Angel Veil krämen är perfekt istället för foundation och ger bara ett fräscht glow. Sen att dutta på lite av bronzern Chaotic längs näsrygg och panna och blushen Chiffon på kinderna med en borste innan man avslutar med ett härligt glans på läpparna tycker jag är en grym men snabb sminkning för en vanlig dag. Vill man ha eyeliner och mascara så älskar jag verkligen eyelinern ‘the curve‘ ovan, då känner man sig som ett proffs fast man egentligen är rätt kass på smink, haha. XX

You’ve asked a lot about make up and when it comes to that I really like to keep it fresh and simple!  The Angel Veil creme is perfect instead of foundation and gives your skin a nice glow. Then add some of the bronzer Chaotic along the nose and forehead and the blush Chiffon on your cheeks with a brush before you finish with a nice gloss on your lips. That is a nice and simple make up for a regular day. If you’d like to add eyeliner and mascara I really love the eyeliner ‘the curve‘  above, then you feel like a pro even though you kinda suck at make up, haha. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *