gold_carolineroxy1a gold_carolineroxy gold_carolineroxy3 gold_carolineroxy2Trench coat HERE / Bag Michael Kors HERE / Watch Marc by Marc Jacobs / Heels Jeffrey Campbell HERE < ON SALE!

Heey! Tillbacka i Stockholm efter ett gäng dagars jobb nere på västkusten. Har massor att fixa med inför helgen, fashion week och möten och jobb idag och ikväll blir det Replays partaj på F12 Terrassen. Imorgonkväll har jag bjudit in lite fina brudar till Nobis panoramasvit där det ska hända lite roliga saker… can’t wait! XX

Heey! Back in Stockholm after some days of working at the west coast. I’ve a lot to do to prepare the weekend, fashion week and meeting and work today and tonight I’ll attend Replay’s party at F12 terrace. Tomorrow night I’ve invited some gorgeous babes to Nobis panorama suite where I’ve planned some fun stuff… can’t wait! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *