shake it out.

black_carolineroxy5a black_carolineroxy6 black_carolineroxy3 black_carolineroxy1 black_carolineroxy2 black_carolineroxy4
Sport top Filippa K / Pants Filippa K (here) / Shoes Jeffrey Campbell (here)

Gryyym dag igår! Hade två riktigt bra möten, plåtades av fina Madde och sedan var det dags för mitt event för massa fina babes i Nobis panoramasvit för att fira lanseringen av mina #jofamabyroxy skinnjackor! Har massa bilder som jag ska visa sen men nu ska jag och Annie äta frukost på sängen i vår megasäng här på Nobis och sedan åka till Tantolunden och möta upp Simon och springa Colorrun, woop! XX

PS. Vi ses imorgon kl 13.00 i Hagaparken för en grym Adidas tribes löpträff – anmäl gratis på www.adidastribes.com DS.

Aweeeesome day yesterday! Two really great meetings, photoshoot with beautiful Madde and then it was time for my event with some beautiful babes at Nobis panorama suite to celebrate the launch of my #jofamabyroxy leather jackets! I’ve a lot of pictures to show later but now me and Annie are having breakfast in our biiig bed here at Nobis and then we’re off to do the Colorrun, woop! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *