Aussie hair X Caroline Roxy

Tidigare i somras så spelade jag, Hanna och Andrea in instastyle-filmer för Aussie Hair. I min video, som ni kan se ovan, använde jag ett saltvattenspray som heter Aussie Miracle Beach Waves. Ni kan se och inspireras av alla tre filmerna på @aussiehairofficial instagram.

Earlier this summer, me, Hanna and Andrea shot instastyle-movies for Aussie Hair. In my video, that you can see above, I used a beach spray called Aussie Miracle Beach Waves. You can see and get inspired of all three movies at @aussiehairofficial instagram.

Posted in: Beauty, Videos

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Hedda Dibinger - flower power Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *