Aussie hair X Caroline Roxy

Tidigare i somras så spelade jag, Hanna och Andrea in instastyle-filmer för Aussie Hair. I min video, som ni kan se ovan, använde jag ett saltvattenspray som heter Aussie Miracle Beach Waves. Ni kan se och inspireras av alla tre filmerna på @aussiehairofficial instagram.

Earlier this summer, me, Hanna and Andrea shot instastyle-movies for Aussie Hair. In my video, that you can see above, I used a beach spray called Aussie Miracle Beach Waves. You can see and get inspired of all three movies at @aussiehairofficial instagram.

Posted in: Beauty, Videos

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Josephine Qvist - MALMÖ FESTIVAL Keela - I took a pill in..... Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Keela - Ni vet känslan... Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *