adidas

Wohoo, som jag tidigare nämnt ska jag ihop med min Adidas tribe springa Lidingöloppet 15km och ni kan nu tävla om platser till loppet! Vill ni vinna till 15km så tävlar ni hos mig, vill ni vinna till 30km så tävlar ni hos Martin.
Tävlingen pågår till den 28/8 och ni tävlar genom att skicka ert bidrag till [email protected] och ange följande info: distansen man vill springa i ämnesraden + fullständigt namn + adress + personnummer + eran favoritlåt att springa till. Lycka till!

 

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Ö Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Sandra Lindahl - party Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *