Stockholm fashion week #1

sthlmfw9Stockholm fashion week day one, got my hair done backstage by Toni&Guysthlmfw1The Hunkydory showsthlmfw3Ida Sjöstedt, disco feelingsthlmfw2My seat at one of the showssthlmfw4Ida Sjöstedt, I’m so in love this dress that I almost want to get married. sthlmfw5Backstage at Hunkydorysthlmfw8In the middle of the action before the show

Första dagen av Stockholm fashion week bjöd på en stor bomb av inspiration, så taggad för dag två idag! XX

First day of Stockholm fashion week meant a lot of inspiration, so excited for day two today! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - 25-års dagen Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *