stay high.

seabird_carolineroxy5a seabird_carolineroxy3seabird_carolineroxy4seabird_carolineroxy2Necklace Jane Koenig (here) / Top Topshop / Skirt H&M / Heels Jeffrey Campbell (here)

Heeej! Idag är det dags för sista dagen av Stockholms modevecka och därefter ska jag gå på Rockbjörnen, hur kul?!?! Så himla, himla taggad. Imorgon åker jag till Göteborg för att hänga i Wasséns butiken i Nordstan som säljer min Jofama by Roxy jacka. Ni kan träffa mig där mellan 16.00-18.00 och det finns även möjlighet att vinna min jacka, hoppas vi ses där babes! XX

Heeello there! Today is the last day of Stockholm fashion week and then I’m going to Rockbjörnen, how fun?!?! So, so excited. Tomorrow I’m going to Gothenburg to the store Wasséns that are selling my Jofama by Roxy jacket. You can meet me there between 4 and 6 pm and you can also win the jacket, hope to see you there! XX

 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - BRUN Paulina Danielsson - Kom hit och rör om lite, jag behöver något att skriva om. Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Paulina Danielsson - ibland så mår jag inte så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *