Color run #BRINGITON

colorrun

Running essentials:
running

Click on the words: Proteinpulver / protein powder – Skor / ShoesShakerSport bra

Color run var sååå najs! Jag och Annie taggade med frulle i sängen på Nobis och sedan åkte vi till Tantolunden och mötte upp Simon. Det var galet mycket folk som sprang och tävlingsmänniskor som vi är så sicksackade vi oss igenom folkmassorna och tog oss igenom de 5 kilometrarna på 18 minuter. Varje kilometer så fick man sakta ner för att en ny färg skulle kastas över en. Den sista färgen var ju som sagt blå och kom ifrån Nivea som sponsrade i sin kampanj med #BRINGITON – en hyllning till unga kvinnor och uppmaning att möta varje dag med styrka och attityd, så himla bra! Se videon HÄR.

Color run was so much fun! Me and Annie had our breakfast in bed at Nobis and then we went to meet up with Simon. It was so much people running so we were zigzagging through the crowd and got through the 5 kilometers in 18 minutes. Every kilometer we got a new color thrown over us and the last color was blue, sponsored by Nivea with their campaign #BRINGITON – a tribute to the young women and a call to meet each day with strength and attitude, so amazingly good! Watch the video HERE.

BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *