INSTALATELY

instalately1a1. Way out west-festivalen i Göteborg! / 2. Vann minigolfen, hoho. / 3. Köpenhamn fashion week med Kristine
1. Way out west music festival in Gothenburg / 2. I won the Mini golf competition, hehe / 3. Copenhagen fashion week with Kristineinstalately2

1. Visar våra jackor i Köpenhamn / 2. Jag älskar Mojitos! / 3. Och att träna i värmen!
1. Showing our leather jackets in Copenhagen / 2. I love mojitos! / 3. And working out in the heat!instalately31. Stranden i Varberg, frihet! / 2. Och att ligga i gräset och skratta / 3. Och se solnedgången, kärlek.
1. The beach in Varberg, freedom! / 2. And to lay in the grass laughing /3. And see the sunset, love.instalately41. Jag har en hemlis. / 2. Och en bra vän som heter Viktor /3. Film inspelning med Im next!
1. I’ve got a secret. / 2. And a great friend named Viktor. / 3. Movie shooting with Im next!BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *