Adidas tribes

adidas_tribes_110 adidas_tribes_027 adidas_tribes_022 adidas_tribes_084adidas_tribes_108

Åh vad grymma ni är! Så himla kul att så många kom på Adidas Tribe-träffen i söndags! Nästa gång är den 20 september men ni kan träna efter era egna träningsupplägg som ni får gratis genom att gå med på adidastribes.com. Nu är det ju bara en månad kvar till Lidingöloppet också, första gången jag kör ett riktigt tävlingslopp så ska bli riktigt kul! XX

Oh, you are so good! So much fun that so many of you came to the Adidas Tribe work out this sunday! Next time is the 20th September but you can work out on your own already by joining adidastribes.com. It’s just one month left to the Lidingö run too, first time I do a real running race so I’m so excited! XX BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - älskling Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *