five hours

MAD_8281a MAD_7983 MAD_8076 MAD_8192 MAD_8024 MAD_8159 MAD_8287

Cardigan HERE / Shoes HERE / Pants HERE / Photo: Madelen Holmström

Heeey! Åh just nu hade man typ behövt att dygnet var 30 timmar, haha.. Flyger hem ifrån Göteborg idag efter ett fullspäckat dygn med massa goa bloggtjejer och Nelly! Ska på ett tokviktigt möte och jobba och sen ikväll är det dags för CHIC-galan, så kul, ska ha världens finaste klänning. Får dock inte bli en allt för sen kväll för åker tidigt imorgon till New York, är såå taggad inför fashion week, speciellt Phillip Lim-visningen! XX

Heeey! Oh I wish I had 30 hours/day right now, haha.. Flying home from Gothenburg soon after a day with a lot of blog girls and Nelly! Heading to a really important meeting to work and later this evening we’re gong to the CHIC-gala, so fun, I’ll wear the most beautiful dress. Can’t stay too long though since I’m catching and early flight to New York tomorrow, so excited about fashion week, especially the Phillip Lim-show! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Keela - #Saras24glam Paulina Danielsson - Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *