NYC from above

helikopter5 helikopter3 helikopter6helikopter2helikopter4 helikopter1

Assååå jag kommer nog inte kunna beskriva den här adrenalinkicken hur mycket jag än försöker. Vi åkte helikopter över New York idag (!!!!). Det var så sjukt galet magiskt alltså. Se denna vackra stad ovanifrån i en helikopter och i strålande solsken, magi magi. Jag hoppade upp och ner i flera timmar efteråt, trots att jag bara sovit två timmar inatt, haha (blev en rejäl festkväll där vi svirade runt på massa bra klubbar, festar ju inte så ofta men får passa på i New York.) Åh, lyckorus!! XX

OMG, I think I won’t be able to describe this adrenalin rush even how hard I try. We went with a helicopter over New York City today (!!!). It was so crazy magical. See this beautiful city from above in a helicopter, a blue sky and sunshine, magical. I jumped up and down for several hours afterwards, even though I just had two hours of sleep tonight haha (went out partying all night at some great clubs, I don’t party so often but I’ve to when I’m in New York.) Oh, this was amazing!! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Keela - Min nya pulsklocka! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *