nyc_carolineroxy2 nyc_carolineroxy3 nyc_carolineroxy4a nyc_carolineroxy1 nyc_carolineroxy5 nyc_carolineroxy6Jacket Caroline Roxy for Jofama SS15 / Boots Fiorentini+Baker / Bag Caroline Roxy for Bubbleroom / Shades HERE / Top HERE / Shorts HERE / Bracelet Magic

Wooop! Igår var det visningar för fullt. Först ut var Tommy Hilfiger uppe vid Central Park och därefter ner downtown för att se Phillip Lim. Där hade jag även möjligheten att gå backstage före visningen, så himla kul att se allt ifrån den sidan också. Kollektionen var också riktigt bra och jag har redan några starka favoriter. Här ovan får ni se bootsen jag köpte häromdagen också, redan totalt nerkärad i dem, så magiska. XX

Wooop! I really like this jacket so much. Yesterday it was time for some fashion shows! First up was Tommy Hilfiger by Centrla Park and then I headed downtown to see the Phillip Lim show. I also had the possibility to go backstage before the show, so much fun to see it from the other side too. The collection was really good and I already have som favorites. And above you can see the boots I bought the other day, so totally in love with them, magical.  XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *