Rush hour

MAD_4058 MAD_4198 MAD_4158 MAD_4052 MAD_4190Jacket here / Heels here (SALE) / Pants here / Bag here / Necklace here / Top here  / Photo Madelen

Heeey! Tid att lämna älskade New York (inte för särskilt lång tid dock) och inta Göteborg.. Hinner bara landa på Arlanda och sedan åka direkt ned mot västkusten för att fira Lindex 60 år och Gaultier for Lindex-kollektionen. Jackan ovan som är från Lindex är verkligen en megafavorit, åh vad jag tycker om den, vill typ bo i den?! Haha.. Vi ska iallafall få bo på posthotellet och sedan kommer det gå bilar ut till en ”secret location” där middag och fest kommer hållas, så kul! XX

Heey! Time to leave lovely New York (not for long though) and go to Gothenburg. I’m going directly from the airport to the west coast to celebrate Lindex 60 years and Gaultier for Lindex-collection. The jacket above is from Lindex and oh how I like it, I’m thinking about living in it?! Haha. Anyway, we’re staying at the post hotel and then cars will take us to a secret location where the dinner and party will take place, so fun!. XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *