On the go!

onthego

Lumix GM1 HERE / Adidas shoes HERE / Proteinpulver HERE / Nobe aloevera grapefrukt sockerfri

Frukost i form av proteingröt, läser ett hemma hos-reportage hos mig i SOLO och förbereder lite inför helgens resa! Vi är ett gäng brudar som åker ner till Malmö för att träna med Malmö FF på Malmö arena, så sjukt kul. Det är två veckor kvar till Lidingöloppet och nästa helg kör jag min sista Adidas Tribe-träff inför det, så himla kul att träna med er och jag har nu trappat upp från ett löppass i veckan till flera, de veckorna som är kvar innan loppet, igår körde jag snabbdistans: uppvärmning 10 min, snabbdistans 20 min och sen nedvarvning. Ni kan få era egna scheman helt gratis genom att anmäla er till adidastribes.com. Direkt efter Malmö ska vi förresten vidare till Turin för att se Malmö FF möta Juventus i Champions League, hur kul?! Min Lumix-kamera är så redan nedpackad, haha taggad tjej. XX!

Breakfast of protein & oat, reading an article about me in the Solo Magazine and preparing for the trip this weekend. We are some girls that are going to Malmö to work out with Malmö FF soccer team, so much fun. It’s two weeks left until the Lidingö run and next week I do my last Adidas Tribe-work out meeting before that, so much fun to work out with you. Yesterday I did a fast distance run: warmup 10 min, running 20 minutes. You can get your own work out schedule for free at adidastribes.com. After Malmö we’re flying to Torino to watch Malmö FF-Juventus in Champions League, how fun?! The cameras is so already in my bag, haha. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels, Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *