Pharrell X G-star

pharrell_carolineroxy5 pharrell_carolineroxy1 pharrell_carolineroxy2 pharrell_carolineroxy3 pharrell_carolineroxy4

Första kvällen i New York så var vi på Ocean Night. Eventet hölls i en lokal där Batman spelades in, ruffig betong lokal med högt i tak nere på Wall street – hade inte tackat nej att ha en sådan lokal och göra om till lägenhet här i New York! Pharrell var på plats och berättade lite om samarbetet, tycker dock han skulle sjungit också haha. Nu är det dags för frulle här på hotellet innan det bär av hem mot Stockholm igen! XX

First night in new York we went to Ocean Night. The event was held in a place where the movie Batman was shot, a cool place where I wouldn’t mind living. Pharrell was there and talked about the collaboration, I thought he should have performed too though haha. Now it’s time for breakfast here at the hotel before I leave for Stockholm again! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *