postcard

top_carolineroxy3 top_carolineroxy6 top_carolineroxy4 top_carolineroxy1 top_carolinerxoy7 top_carolineroxy2Dress HERE / heels HERE

Även om det inte är lika bra utsikt ifrån Top of the rocks som det är ifrån en helikopter så är det ju bara för vackert. Något annat som var vackert var firandet av Lindex 60 år som jag var på i Göteborg från torsdag-fredag. Visningen var helt galet magisk och jag var lyckligt lottad som fick betrakta den från front row. Tyvärr fick vi inte ha med några kameror men det går se en film ifrån showen här.  De hade flugit in toppmodeller och artister som Icona Pop och Agnes, och designern Jean Paul Gaultier var där. Är fortfarande lite i chock! Igårkväll köpte jag förresten en jacka via Tictail-appen och fick hem den med en Uber på mindre än en timme, hur najs?! De har över 55.000 varumärken liksom, bara sök på Tictail i App Store, woop!  XX

Even though the view from the Top of the rocks isn’t as good as from the helicopter it’s insanely beautiful. Something else that was beautiful was the celebrating of Lindex 60 years that was this thursday-friday in Gothenburg. The show was so so magical and I was so thankful to be on front row to see the magic. Unfortunately we weren’t allowed to bring our cameras but you can see a movie from the show here. There were top models and Icona Pop, Agnes etc were performing and the designer Jean Paul Gaultier was there. I’m still in chock! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *