Summer babe

ivyyy ivy1
Bikini IvyRevel

Heey! Dessa bilderna är tagna i Monaco nu i somras, helt galet att man redan är så taggad på att resa igen fast att jag precis kom hem ifrån New York. Som tur är så har jag så himla många roliga reser inbokade framöver. Idag åker vi till Italien och lite senare Los Angeles! Resa och att ta tillvara på varje dag är verkligen det bästa jag vet. Hoppas ni får världens bästa dag! XX

Heyy! These pics are shot in Monaco this summer, so crazy that I’m already so ready to travel around again even though I just arrived from New York. Therefor I’m so happy to have so many travels planned in the near future. Today we go to Italy and later on  Los Angeles! Travel and to seize everyday is the thing I love the most. Hope all of you are having the best day! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *