Fly high

flyhigh_carolineroxy1aflyhigh_carolineroxy3 flyhigh_carolineroxy6 flyhigh_carolineroxy1 flyhigh_carolineroxy4 flyhigh_carolineroxy2flyhigh_carolineroxy7flyhigh_carolineroxy5Top HERE / Shorts Levis HERE / Shoes Sarenza / Shades Rayban HERE /  Photo weare365

Hur underbart att vara i Italien? Det är ett väldans massa resande på mig men jag älskar ju det så. Och det bästa är liksom att man får leva kvar i sommaren lite längre när man rör sig lite söder ut i Europa. Vi ska glida runt på stan en sväng nu, hitta något riktigt mysigt italienskt fik att hänga på. Lite senare ikväll ska vi röra oss mot stadion för att se Champions League: Juventus – Malmö FF, hur fett kommer det bli?! Wooop! XX

How wonderful is Italy? I know I travel a lot these days but I love it so much. And the best part is that you get to keep the summer for a while longer when you move south in Europe. We’re heading to town now, finding a cosy café to hang out at because later tonight we are going to see Champions League: Juventus – Mlamö FF, how awesome is that?! Woop! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *