Nacka Fashion weekend

nackaforum

Woop! Lördagen den 27 september har jag, Fanny och Victoria stylat höstens stora modevisning i Nacka Forum. Det vore så grymt om ni kom och kollade med oss så vi ger er nu chansen att vinna front row-platser på visningen där vi tillsammans med några av Sveriges största bloggare kommer att sitta. Vi tävlar ut 20 platser och på varje plats väntar en välfylld goodie bag varav en av dessa innehåller ett presentkort värt 3000 kronor att shoppa för på Nacka Forum.
För att tävla klickar du dig vidare till Nacka Forum på Facebook där du hittar ett tävlingsformulär. Du fyller helt enkelt i och motiverar varför just du ska vinna en av platserna. Tävla HÄR
Efter visningen hänger vi och tar bilder med en riktig proffsfotograf och sedan bjuder vi på exklusiva shoppingtips.
Datum: Lördag 27 september
Tid: Kl 14.00 (var i tid)
Plats: Nacka Forum (atrium)
Hashtag: #nackaforumhöst

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *