XX Brooklyn Bridge

brooklyn_carolineroxy1 brooklyn_carolineroxy3 brooklyn_carolineroxy5 brooklyn_carolineroxy2 brooklyn_carolineroxy6 brooklyn_carolineroxy7Sweater here / Shades here / Boots Fiorentini+Baker 

Hej fredag! Jag och min babe Annie ska börja dagen med en superfrulle för att få massa energi för dagens uppdrag – flera roliga möten och en grym photoshoot. Vi har en sån himla rolig grej på g så det bara kryper i hela kroppen, woop! Imorgon förresten så kommer jag att befinna mig på Lumix day på Fotografiska här i Stockholm, kl 16.30 håller jag en föreläsning om hur jag fotar osv, så jättekul om ni kikar förbi! XX

Hey friday! Me and my bae Annie are starting the day with a big breakfast to get some energy for this day – some fun meetings and an amazing photoshoot. We have such a fun thing coming up that I can’t wait to get to do, woop! Tomorrow I’ll be at Fotografiska in Stockholm for Lumix day. 4.30 p.m I will be on the stage to talk about how I photograph etc, looking forward to seee you there! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - RELEASE PARTY @BERNS Sandra Lindahl - The sick baby = jag Lisa Anckarman - OFFLINE LIFE HACK Lisa Anckarman - 3 LOOKS BY ME Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *