XX Brooklyn Bridge

brooklyn_carolineroxy1 brooklyn_carolineroxy3 brooklyn_carolineroxy5 brooklyn_carolineroxy2 brooklyn_carolineroxy6 brooklyn_carolineroxy7Sweater here / Shades here / Boots Fiorentini+Baker 

Hej fredag! Jag och min babe Annie ska börja dagen med en superfrulle för att få massa energi för dagens uppdrag – flera roliga möten och en grym photoshoot. Vi har en sån himla rolig grej på g så det bara kryper i hela kroppen, woop! Imorgon förresten så kommer jag att befinna mig på Lumix day på Fotografiska här i Stockholm, kl 16.30 håller jag en föreläsning om hur jag fotar osv, så jättekul om ni kikar förbi! XX

Hey friday! Me and my bae Annie are starting the day with a big breakfast to get some energy for this day – some fun meetings and an amazing photoshoot. We have such a fun thing coming up that I can’t wait to get to do, woop! Tomorrow I’ll be at Fotografiska in Stockholm for Lumix day. 4.30 p.m I will be on the stage to talk about how I photograph etc, looking forward to seee you there! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *