Lumix loves Champions League

Torino_carolineroxy10a Torino_carolineroxy5 Torino_carolineroxy11 Torino_carolineroxy4 Torino_carolineroxy6 Torino_carolineroxy9Torino_carolineroxy21 Torino_carolineroxy7 Torino_carolineroxy8All pictures shot with Lumix GX7

Woop! Jag och min fina Annie var ju i Turin för att kolla på Champions League. Sjukt vad mäktigt det var att sitta i Juventus-stadion och se när Sverige för första gången på 14 år har ett lag med i Champions League. Det var sån härlig stämningen och en grym match. Jag och Annie satt och kollade i min kameradisplay när det var frisparkar och hörnor osv för man såg bättre i den än i verkligheten, haha, som ni kan se på den nästsista bilden kan man ju i princip se varenda spelares ansiktsuttryck, haha så najs! XX

Woop! Me and my beautiful Annie went to Torino to watch the Champions League game. Such an amazing feeling to be in the Juventus stadium and see when Sweden had a team in Champions League for the first time in 14 years. The atmosphere was amazing and it was a great game. Me and Annie sat and watched my camera display when it were free kicks and cornea since we saw better in that way than in reality, haha, as you can see at the last but one picture you can see almost every players facial expression, haha so nice! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *