Torino Wildfoxes

wildfox_carolineroxy2 wildfox_carolineroxy6 wildfox_carolineroxy4 wildfox_carolineroxy5

Top Wildfox HERE / High boots Elsaleonie HERE / Denim vest and jeans Gul&blå

Hur underbar är denna Wildfox-topen? Har länge haft Wildfox som ett favoritmärke och den här känns lite som ett originalplagg ifrån dem. Fick lite hästtjejsfeelings igen när jag matchade den med jeansvästen och höga stövlar. Ibland slår det mig hur mycket jag saknar att ha häst och att tävla i hoppning, åka iväg på meeting en hel helg, det är svårt att vara utan! Nu reser jag alldeles för mycket för att ha häst, men så småningom så vore det ju helt magiskt! XX

How wonderful is this Wildfox-top? I’ve had Wildfox as a fav brand for long and this one feels like a signature piece. I got a little bit of a feeling from when I had horses when I put on this with a denim vest and over knee boots. Sometimes I really miss having horses, doing show back jumping, go for a meeting for an entire weekend, it’s hard to not miss it. I travel way too much to have a horse now, but in the future it would be so so magical! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *