Jofama by Roxy by night

jofamabyroxynobis3 jofamabyroxynobis6 jofamabyroxynobis9 jofamabyroxynobis8 jofamabyroxynobis5 jofamabyroxynobis jofamabyroxynobis2

Såhär såg det ut när jag och några fina brudar hade en tjejkväll i Nobis-panoramsvit och därefter gick ut och ät på underbara restaurang Museet. Själva kvällen var för att fira att min kollektion Jofama by Roxy är släppt och jag måste säga att det känns så sjukt, men på ett bra sätt (haha), när man ser massor av er glida runt i mina jackor. Blir liksom lite rörd varje gång.. och självklart kul att se att folk gillar dem! XX


This is how it looked like when me and a couple of gorgeous babes had a girls’ night at the panoramasuite by Nobis and then went out to have dinner at restaurant Museet. We celebrated the release of my Jofama by Roxy leatherjacket and I have to say its a weird (but in a good way, haha) feeling to see lots of you chillin’ around in my jackets. I get a little bit sentimental each time.. and so fun that people like them! XXBLOGLOVIN

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *