COPENHAGEN HEAT

 

white_carolineroxy5 white_carolineroxy1 white_carolineroxy6 white_carolineroxy3 white_carolineroxy2 white_carolineroxy7 white_carolineroxy4

Scuba top Caroline Roxy for Bubbleroom HERE / Silver jacket Gaultier for Lindex  / Shoes Moschino Sarenza/ Shades Karen Walker / Shorts Misbhv


Åhh vad glad jag är! Jag åker över till Köpenhamn idag för Zalando Nordic Blogger Awards. Förra veckan fick jag reda på att jag är den svenska vinnaren i kategorin Best Newcomer. Galan kommer vara på Papirøen med en stor galamiddag, framträdanden och och sedan fortsätter festen på Sunday och sen får vi stanna över på ett hotell inne i City, sååå taggad och så himla tacksam – tack för att ni röstat, ni är BÄST!! XX


Ohh, I’m so happy!! I’m going to Copenhagen today for Zalando Nordic Blogger Awards. Last week I got to know that I’m the Swedish winner in the category Best Newcomer. The gala will be at Papirøen with a big gala dinner, a show and a party that continues at the club Sunday and then we get to stay over at a hotel in the City, so excited and so grateful – thanks for voting, you’re the BEST! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events, Outfits, Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *