Gothenburg city

nellyholic_carolineroxy2 nellyholic_carolineroxy5 nellyholic_carolineroxy4 nellyholic_carolineroxy1 nellyholic_carolineroxy6 nellyholic_carolineroxy3Jacket Notion 1.3 HERE / Leggings Caroline Roxy for Bubblerom HERE / Shoes Jeffrey Campbell HERE

Heeey! Tillbaka i Stockholm för idag är det dags för den stora modevisningen på Nacka Forum som jag varit med och stylat. Har även stylat herrmodeller vilket jag tycker är extra kul, hehe. Modevisningen börjar kl 14 och därefter är det meet & greet med oss kl 15.30. Så laddad för en heldag, nu kör vi!! XX


Heeey! Back in Stockholm because today it’s time for the big fashion show at Nacak forum that I’ve been styling. I’ve styled male models too this time so it’s extra fun, hehe. The fashion show starts at 2 pm and at 3.30 it’s time for meet & greet with us. I’m so excited about this, let’s do this! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *