#Nackaforumhöst

nackaforum_carolineroxy7Backstage before the show, fix the details on one modelnackaforum_carolineroxy5On stagenackaforum_carolineroxy6Goodie bags for front row guestsnackaforum_carolineroxy2
Looks that I styled, so in love with the black denim scarf!nackaforum_carolineroxy1I also styled some guys, so fun!nackaforum_carolineroxy4With the winner of the competition!nackaforum_carolineroxy3More looks that I styledBLOGLOVIN

Igår var det dags för visningen som jag, Fanny och Victoria stylade på Nacka Forum. Så kul att så många kom! På Nacka Forums Facebook-sida hittar du alla bilder som togs på plats, kanske fastnade du eller någon du känner på bild? Gå gärna in och tagga din själv och dina vänner! XX

Yesterday it was time for the fashion show that me, Fanny and Victoria styled at Nacka Forum. So fun that so many attended! At Nacka Forum Facebook page you can find all the pictures that were taken, maybe you or someone you know are in a photo, so log in and tag! XX

Posted in: Events

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *