Roxy

Skärmavbild 2014-09-28 kl. 10.24.53

 

På fredag från kl 16 så kommer jag att finnas på plats på i Skövde för att prata mode på Köpcentrumet Commerce. Hela helgen går i shoppingens tecken och jag kommer också att märka ut mina favoritprodukter i butikerna på Commerce. Kom och mingla med mig! Jag finns på plats fredag 3 oktober mellan 16.00 och 19.00. Under kvällen korar jag även vinnaren i Commerce outfit-tävling på Instagram, där man genom att fota sin outfit och tagga med #commerceoutfit kan vinna 1500 kr att shoppa en ny outfit för i någon av Commerce 50 butiker! Hoppas vi ses där finingar, såå kul!! XX

Friday 4 pm I will come to Commerce in Skövde. I will talk about autumn trends, styling advices etc. The first 50 that arrives will get a big goodie bag and there will be competitions where you can win a whole outfit. Hope to see you there sweeties! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *