carolineroxyforbubbleroom_instores4 carolineroxyforbubbleroom_instores3 carolineroxyforbubbleroom_instores2 carolineroxyforbubbleroom_instores carolineroxyforbubbleroom_instores5

 

Woop! I lördags släpptes min kollektion i butiken i Nacka och nu på lördag släpps den i butik ute i Skärholmen. Jag kommer finnas på plats mellan kl. 14-18 och det kommer finnas fina erbjudanden. Hoppas vi ses där babes! XX

Woop! My collection was released in stores in Nacka this saturday and it will be in the store in Skärholmen, Stockholm this coming saturday. I will be there between 2-6 p.m. and there will be competitions and discounts. Hope to see you there babes! XX


Buy Irreplacable top for half price today, by entering the code ROXY8 ! > HERE


BLOGLOVIN

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *