Make your own light

light_carolineroxy2

light_carolineroxy6

light_carolineroxy1

light_carolineroxy5

light_carolineroxy4

light_carolineroxy3

Jacket Lindex HERE / Top Calvin Klein HERE / Shorts Misbhv / Shoes Fiorentini + Baker / Bracelet Erik J

Godmorgooon! Nu börjar en liten roadtrip igen, ska få hänga me min fina Cicci ikväll, bo på hotell och äta middag innan eventet på Commerce imorgon och sen vidare mot Stockholm. Igår såg jag Champions League-matchen hemma som Malmö vann, så jävla fett. Nu ska jag skriva reportage, woop! XX

Good morning! Now I’m off for a road trip again, I’m going to hang out with my beautiful Cicci tonight, staying at a hotel and have dinner before the event at Commerce tomorrow and then off to Stockholm. Yesterday I went to see the Champions league game that Malmö won, so awesome. Now I’m going to write an article, woop! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *