Roadtripin’ in Sweden

newspaper

Tuuusen tack till ni fina som hängde runt i Skövde! Har såklart tagit massa bilder men i väntan på dem så får ni en liten bild på ett tidningsreportage innan jag åkte till Strömstad för att träffa mina läsare för ett tag sedan. Jag älskar att resa runt i Sverige och se olika städer, finns så mycket städer som är så mysiga, wiie! Nu ska jag och mina babes ta bilen hem till Stockholm för världens bästa helg! KÄRLEK PÅ DET! <3

Biig thanks to all of you who came to Commerce! Ofc I have a lot of pics but for now you’ll get one from when I went to Strömstad to meet you guys. I love visiting different cities in Sweden, there are so many cosy cities around. Now me and my babes are taking the car to Stockholm for the best weekend ever. BIG LOVE! <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *