Our time is now

marcjacobs_carolineroxy1 marcjacobs_carolineroxy3 marcjacobs_carolineroxy6marcjacobs_carolineroxy5 marcjacobs_carolineroxy7Watch Marc by Marc Jacobs / Boots Elizabeth Stuart Sarenza /  Cardigan H&M / Jacket H&M

Hello babes!!! Är så taggad på denna dag.. Ska börja med en mysig brunch på Mocco, sen ut till  Bubbleroom-butiken i Skärholmen för att lansera min kollektion där kl 14-18, hänga med er och ha det mys! Därefter ska jag och mina tjejer som hälsar på hela helgen äta middag och sedan ut och svänga på tassarna. Kan inte klaga.. Hoppas ni har bästa lördagen, XX!


Hello babes! I’m so excited about this day.. We’re starting with a brunch at Mocco, then to the Bubbleroom-store in Skärholmen between 2-6 pm to release my collection there, hang out with you and have fun! Then we’re heading to a restaurang to have dinner and then me and my girls (that are visiting all weekend) are going out.. I can’t complain! Hope you’ve the best saturday, XX!

 BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *