NYC photo diary X

newyork_carolineroxy1Legacy top Caroline Roxy for Bubbleroom HERE / Underground belt Caroline Roxy for Bubbleroom HEREnewyork_carolineroxy2
Taking a cab, watching the beautiful citynewyork_carolineroxy3Watch from JOLLItime HEREnewyork_carolineroxy5Breakfast time!newyork_carolineroxy4 newyork_carolineroxy6Jacket Roxy for Jofama SS15

 

New York i mitt hjärta. Trots att jag besökt denna stad många gånger så kan jag inte tröttna. Jag älskar ruset, glädjen, kreativiteten, kontrasterna mellan SOHO, Central Park och Timesquare. Mitt favoritområde är nog ändå SOHO, var så mysigt att strosa runt där – det finns mängder av grymma affärer, jag köpte ju till exempel Fiorentini + Baker bootsen där. Min favorituteställen är Electric room, Lavo och One Oak. Sen sushi nere vid hamnen vid frihetsgudinnan, hjälp vad najs. M-å-s-t-e verkligen tillbaka till allt det här snart, haha! XX

New York in my heart. Even though I visited this city many times I can’t get enough. I love the rush, the happiness, creativity, the contrasts between SOHO, Central Park and Timesquare etc. My fav place is SOHO though, so cosy to hang out there – there are a lot of great stores too, I bought my Fiorentini + Baker boots there. My fav clubs are Electric room, Lavo and One Oak. And not to speak about the sushi at the Pier, so crazy good. I really need to get back to all this soon, haha! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *