BTS

bubbleroomshooting2 bubbleroomshooting bubbleroomshooting3

Här är lite behind the scenes bilder ifrån produktfotograferingen för min kollektion. Modellen Lucy ifrån London är så fruktansvärt vacker och hon var sjukt härlig också! Ni är några som undrat över namnen på plaggen och det är jag som bestämt vad mina plagg ska heta, det finns en bakgrund och en tanke till varje namn vilket jag tycker gör det lite extra kul, woop! XX

Here are some behind the scenes pics from the product photoshoot for my collection. The model Lucy from London is crazy beautiful and she was also such a nice person! I’ve got some questions about the names of the pieces and I’ve named them my own, each name has a background and I think that makes it even more fun, woop! You find the whole collection HERE <3

BLOGLOVIN

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sandra Lindahl - Helgen med VG Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *