Höj din röst #förhenne

 

Varje dag gifts 39 000 flickor bort mot deras vilja trots att de fortfarande bara är barn. Barnäktenskap har förödande konsekvenser för flickor då det ofta innebär att de tvingas lämna skolan och bli gravida innan deras kroppar är redo. Det är även en kraftigt bidragande orsak till att den vanligaste dödsorsaken bland flickor i utvecklingsländer mellan 15-19 år är graviditetsrelaterad. På lördag är det den Internationella flickdagen. Den här dagen stödjer jag Plan Sverige och höjer min röst för flickors rättigheter. Man delar en flickas berättelse på sin facebook eller twitter klockan 11.00 lördag den 11 oktober. Var med och ta ställning #förhenne du också! Allt du behöver göra är att signa upp dig på https://plansverige.org/forhenne och tryck på agera! Ihop kan vi göra skillnad <3

 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *