Stairway to heaven

bw_carolineroxy6 bw_carolineroxy5 bw_carolineroxy3 bw_carolineroxy4 bw_carolineroxy2 bw_carolineroxy1

Pants Caroline Roxy for Bubbleroom HERE / Top and jacket IvyRevel / Boots Fiorentini + Baker / Photo: Madelen H 

Alltsååå spralligare tjej får man nog leta efter just nu.. Hoppar upp och ner, skriker av förtjusning, skrattar och bara sprallar runt mest hela tiden dessa dagar. Njuter av varje dag och har en massa kul inplanerat framöver! Nu närmast är det frukostmöte på Riche, några andra möten och sedan fotbollen ikväll, woop! Ha nu bästa dagen! XX

Happier girl is hard to find right now.. I jump up and down, scream of delight, laugh and just fool around these days. I enjoy every day and I have so much to look forward to! First up is breakfast meeting at Riche, some other fun meetings and then the soccer tonight, woop! Have the best day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *