roxyinstores1 roxyinstores2 roxyinstores4 roxyinstores3

Här är lite bilder ifrån när min kollektion släpptes i butiken i Skärholmen. På lördag (imorgon)  kl 12 är det dags för Västermalmsgallerian! Jag finns på plats mellan kl 12-14 och presenterar min kollektion, hänger med er och ger er 30% på valfritt plagg från kollektionen. Hoppas vi ses där babes! XX

Here are some pics from when my collection was launches in the store in Skärholmen. On saturday at 12 it’s time for the Västermalmgalleria. I’ll be there between 12 and 2 pm and present my collection, hang out with you and give you a 30% discount on any item from my collection. Hope to see you there babes! XXBLOGLOVIN

You might also like

Paulina Danielsson - BRUN Paulina Danielsson - Kom hit och rör om lite, jag behöver något att skriva om. Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Paulina Danielsson - ibland så mår jag inte så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *