Photo Booth fun

photobooth

Hur kul kan man egentligen ha i en Photo Booth? Haha, älskart. Här är lite bilder från när jag och min böna var på Rockbjörnen. Vet ni? Vi ska till Madrid om mindre en vecka. Så. Himla. Magiskt. XX!
PS. Tips: 18 oktober kl 10-16 och 19 kl 11-15  har Jofama utförsäljning ute på Stockholm modecenter i Nacka 🙂

How fun can you possibly have in a Photo Booth? Haha, just love it. Here are some pics from when me and my girl went to Rockbjörnen. Do you know what? We’re going to Madrid in  less than one week.  So. Crazy. Magical.  XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *