Roxy X Commerce

commerce_carolineroxy commerce_carolineroxy3 commerce_carolineroxy4 commerce_carolineroxy7

commerce_carolineroxy8

Bildbomb! Förra veckan besökte jag Commerce för att prata om höstens trender, ge stylingtips och mingla runt. Jag gick runt under dagen och valde ut favoritplagg som jag satte ihop till höstiga outfits som jag sedan stod på scen och pratade om. Det blev också en del intervjuer för tidning och TV och så fick jag ju hänga massa med er, så underbart! XX

Last week I visited Commerce to talk about this autumn’s trends, give styling advices and hang out. I chose my fav pieces in the stores and styled into outfits that I talked about on stage. I also did some interviews for magazines and TV and I got to hang out with you, so lovely! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *