Chandelier

rocker_carolineroxy9 rocker_carolineroxy6 rocker_carolineroxy7 rocker_carolineroxy3a rocker_carolineroxy5 rocker_carolineroxy1 rocker_carolineroxy8 rocker_carolineroxy4 rocker_carolineroxy10 rocker_carolineroxy2Jacket Jofama by Roxy HERE / Top HERE / Bikini bottom HERE / Jeans HERE / Photo Madelen H

Woop! Hänger med min fina Mathilda hela dagen idag. Hon sov hos mig igår, vi hade en riktig tjejkväll med massa godis och läsk, så givet. Vi ska dra en liten roadtrip nu, äta lunch och planera en rolig resa. Längtar så galet mycket till Sydafrika med, tror typ jag är beroende av att resa, haha. XX!

Woop! I’m hanging out with my beautiful Mathilda all day today. She stayed over last night, we had a girls’ night with a lot of candy and soda, so awesome. We’re going on a little road trip now, have lunch and plan a fun trip. I long so much for the South Africa trip, I think I’m addicted to traveling, haha. XX!

BLOGLOVIN

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *