Break Free

chic_carolineroxy1a chic_carolineroxy3 chic_carolineroxy1b chic_carolineroxy5 chic_carolineroxy4FINALLY OUT!!!!Dress HERE

Woooop! Ska iväg på en plåtning nu! När jag är klar ska jag möta upp min fina Cicci och tagga ut på en drink innan vi drar ner till Marre&gänget där vi är bjudna på middag och fest. Är så taggad på en helkväll med mina fina och imorgon är det långbakisbrunch och sen väntar modelljobb och packande inför att resa lite igen, lycka! XX

Woop! I’m on my way to a photoshoot now! When I’m done I’m meeting up with my bad Cicci for a drink before we go to Marre&co where we’re invited to dinner and party. I’m so excited about a night out with my babes and tomorrow we’ve scheduled a long brunch and then it’s time for a model job and packing my bag to travel again, happiness! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events, Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *