roxyinstores_vastermalm1 roxyinstores_vastermalm3 roxyinstores_vastermalm2 roxyinstores_vastermalm5 roxyinstores_vastermalm4 roxyinstores_vastermalm6 roxyinstores_vastermalm7

Här är bilderna från lanseringen av min kollektion i Västermalmsgallerian. Nu på lördag kl 12 är det dags för lanseringen i Göteborg! Kl 12 i Bubblerooms-butik i Femmanhuset, Nordstan kööör vi 🙂 Jag kommer finnas där från 12-14 och det finns fina erbjudanden! XX

Here are the pics from the launch of my collection in Västermalmsgallerian. This saturday at 12 pm I will launch the collection in Gothenburg. 12 PM in the Bubbleroom-store in Femmanhuset, Nordstan. Let’s do this!! 🙂 I’ll be there between 12-2 p.m and there will be great discounts! XX BLOGLOVIN

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Paulina Danielsson - Godnatt Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - #Saras24glam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *