Babes in Madrid

bestfriends1 bestfriends4 bestfriends2

I’m wearing the jacket from my own collection (HERE)bestfriends3

Woop, igår var en sån riktigt skön dag. Började med långbrunch på Mocco, sen bakade vi, mötte upp Samir och Viktor och åt thaimat och gick sen hem och kollade på spökfilmer, sååå läskigt. Snart så sticker jag och min bästaste Annie pyser till Madrid! Vi har flera plåtningar planerade! Utöver det vill jag shoppa, strosa runt i staden, snacka spanska, äta tapas och dricka sangria! Har ni något tips på vad man inte får missa? XX!

Woop, me and my best Annie are going to Madrid! We have some photoshoots planned! I also want to shop, head around in the city, talk spanish, eat tapas and drink sangria! Do you have any advices? XX!BLOGLOVIN

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg!
 • ISA

  låter som en perfekt gårdag! och kul med madrid, hör så mkt om barca så madrid hamnar lite i skuggan. Har tyvärr inga tips, hehe 😉

 • linnea

  Bodde i Madrid i våras så JA! Massa tips!
  – Ni måste besöka Mercado San Miguel, supermysig mercado (saluhall typ) där madridborna hänger vardagar som heldagar, dricker sangria och småplockar mat.
  – Retiro-parken! Superfint, perfekt o fota i!
  – Bäst tapas: Lateral. En restaurang som finns på flera ställen runt om i Madrid. Besök helst den vid Plaza Santa Ana. Precis bredvid finns även hotel Melia som har en sjukt nice rooftopbar (hotellet i sig är amazing).
  – Mysigt frukostställe: La Rollerie, på Calle Atocha, inte alls långt från Sol.
  – Sjukt billig tacos och 3 euros mojitos o margaritas på Rosa Negra (finns även i Barcelona).
  – Rooftopbar och se solnedgång på Bellas Artes! UNDERBAR vy över hela Madrid, och var där när solen går ner framåt halv nio innan tapasmiddag. Helt fantastiskt!

  Passa på att gå runt, Madrid är inte sååå stort. De centrala delarna kan ni gå runt lätt och då få se as much as possible. Hm, finns tusen tips men dessa ovan är det viktigaste o hinna med, enligt mig. Haha. Ha det superbra i Madrid! Ps. var beredd på att folk är sjukt dåliga på engelska så lite turistgrunder i spanska kan va bra/underlätta!

 • Ellinor

  Jag bodde i Madrid i ett år och något ni måste gå till är Mercado San Miguel! Om ni vill festa finns det bara en klubb för mig: Kapital! Metron till Atocha, 7 våningar och takterrass! Förutom Retiro parken som är magisk finns även en park som heter Parque de Europa, där finns det små miniatyrer av alla sevärdheter som finns. Lunch på Plaza Mayor, där ligger solen alltid på och det är uteserveringar längs med väggarna! därifrån går det snabbt att gå ner till slottet som är så fint! Längst upp på El corte inglés vid Gran Via (stora shoppinggatan) så finns det en restaurang på takterrassen med så god mat och fantastiskt utsikt! Åh det finns så mycket att göra och se i Madrid, och såklart äta!

 • Angeliqa Gidlöf

  Oh va kul!! Jag bor i Madrid 🙂 Är det första gången du är här? I så fall du kommer älska staden!!
  Angående tips… jag håller med Linnea som skrev massa tips! Idag på söndagar har ni en mega stor fleamarket som hete ”el rastro” som ligger vid tunnelbannan ”La latina”, sen efter det brukar alla gå runt till massa barer o i det området som vi kallar ”latineando”, alla står på gatorna och dricker öl o äter tapas!
  Sen från måndag till fredag har dom en showroom med både kläder och mat på övervåningen på ”el mercado Barcelo” som ligger mitt i centrum, vid tunnelbanan ”Tribunal”.

  Om ni behöver en liten guide så bara hör av er haha
  Ha så kul :):)

  http://www.nattstad.se/angiesmemoires

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *