Autumn love

ellos_carolineroxy2 ellos_carolineroxy3 ellos_carolineroxy1
Jacket Ellos HERE

Hösten är egentligen inte min årstid alls. Jag gillar inte mörker, kyla och regn, haha. Men saker som gör att jag mår lika bra på hösten är att ligga inne och mysa under en tjock filt, dricka varm oboy, ha serie-marathon och en riktigt skön kappa, jag har kärat ned mig i den ovan, så himla höstmysig! XX

The autumn is really not my thing actually. I don’t like darkness, cold and rain, haha. But things that makes me feel happy in the autumn is to lay in the sofa with a big blanket, drink hot chocolate, watch a lot of series and a really nice jacket, I’ve really fallen in love with the one above, so cosy! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Brun utan sol Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *