Finally moving

fashiontrust_carolineroxy6 fashiontrust_carolineroxy2 fashiontrust_carolineroxy1 fashiontrust_carolineroxy4 fashiontrust_carolineroxy3 fashiontrust_carolineroxy5

Top, Pants & Bag Lindex / Heels Jennie-Ellen / Photo Madelen H

Godmorgon Madrid! Åh vad najs det känns att skriva det! Blev en sen natt igår så vi ska äta frukost först nu. Vi har en balkong!!! Och det är just nu 22 grader och sol, så himla underbart. Efter frukost är det dags för lite jobb – plåtning! Därefter så har vi redan sett så underbara platser vi måste se, en fet shoppinggata som vi kan spendera ex antal timmar på och ja – ni förstår. KÄRLEK. XX!

Good morning Madrid! Oh, its so amazing to write that. Was a late night last night we we’re having breakfast now. We have a balcony!!! And right now it’s sun and 22 degrees, so cray. After breakie we’re off for work – photoshoot! Then we’ve already seen so many places we have to visit, a big shopping street where we can spend so many hours and yes – you understand. LOVE. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *