Airplanes

suit_carolineroxy1 suit_carolineroxy2a suit_carolineroxy3 suit_carolineroxy1a

Caroline Roxy For Bubbleroom: Blazer HERE / Sport top HERE / Pants HERE

Hola guapas! Haha jag tycker så mycket om Spanien just nu. Vi hänger liksom ute på roof tops mitt i natten barbent. BARBENT! Det är över 20 grader hela natten lång och solen skiner, spanska är så vackert och igår så åt vi magisk sushi på den stora shoppinggatan Calle de Serrano, drack kaffe, strosade runt, drack cerveza och kollade fotboll, dansade salsa och snackade spanska hela natten, haha. Vi kom hem precis nu, kl 6 på morgonen, ifrån en klubb som heter Gabana, kan vara bästa festnatten någonsin, så måste nana lite..  XX

Hola guapas! Haha I’m so in love with Spain right now. We’re hanging out at roof tops in the middle of the night barelegged. BARELEGGED! I mean come on, it’s over 20 degrees all night. The sun is shining, spanish is so beautiful and yesterday we hade magical sushi at the big shopping street Calle de Serrano, drank coffee, walked around, drank cerveza, watched soccer, danced salsa and spoke spanish all night, haha. We just got home from a club called Gabana, best party ever, have to get some sleep now.  XX!

BLOGLOVIN

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *