Jofama by Roxy X Wasséns

wassenswassens2Caroline-Jofama

 

Här är ett gäng bilder ifrån när jag var och besökte Wasséns i Nordstan i Göteborg i samband med släppet av mina Jofama by Roxy-skinnjackor. Så himla kul att träffa massa av er.  Jackan finns i massa butiker runtom i Sverige som ni kan hitta HÄR och online finns tillexempel i svart HÄR och terracotta HÄR

Here are a bunch of pics from when I visited Wasséns in Gothenburg for the release of my Jofama by Roxy-leather jackets. So fun to meet all of you. You can buy my jackets HERE – they ship worldwide! 🙂

BLOGLOVIN

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *