Lumix – learn from a master

lumix_learnfromamaster2 lumix_learnfromamaster1

 

Såhär såg det ut när jag höll en föreläsning på Fotografiska i Stockholm. Jag pratade om vad jag använder för kamera, objektiv, hur jag fotar och mycket annat. Inom kort kommer det finnas möjlighet att gå en liten ‘fotokurs’ på några timmar med mig. Mer info kommer! XX

Here are some pics from when I held a lecture at Fotografiska in Stockholm. I talked about what camera, lenses etc I use and how I photograph. Soon I will hold some photo courses that you can attend. More info to come! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Lisa Anckarman - "Jag var både älskad och hatad bland lärarna" Josephine Qvist - SKANÖR & NY KAMERA Sponsored - Digital Queen Sponsored - FARINA - NAKD Paulina Danielsson - Nicotex. Josephine Qvist - NELLY'S MIDSOMMAR EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *