But I keep cruising

ivy_carolineroxy1eivy_carolineroxy4 ivy_carolineroxy2 ivy_carolineroxy5 ivy_carolineroxy3All photos with LUMIXGX7 / Shirt & Jeans Gul & Blå / Boots Bruno Premi Sarenza / Scarf Ivy Revel / Hand tattoo cocoo.se

Detta är en gata nära vårat hotell i Madrid. Alltså jag kan inte förstå att jag aldrig upptäckt Madrid förut. Det är som Europas New York och lätt min favoritstad i Europa. Har verkligen haft vääärldens grymmaste resa på SÅ många sätt. Är helt lyrisk. I extas. Måste nypa mig i armen hela tiden. Ska iväg till Göteborg nu, Femmanhuset kl 13-15 är jag på plats för lansering av min kollektion! XX

I can’t believe Ive never been to Madrid before. It’s now my favorite city in Europe and like the European version of New York. I’ve had the best trip ever in so many ways. Crazy. Have to pinch my arm now and then to realize. Reality calls, I’m on my way to Gothenburg to launch my clothing collection to the store there! Later. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *